Miami reloaded


Visszatérnék a januári miamiii nyaralásunkra/telelésünkre...tényleg... Ahol valami ravasz trükkel egy luxushotelben kaptunk szobát. Mások is jártak ott, így például Sarah Silverman és Matt Damon. Az előbbi az egyik leghíresebb humorista az amerikai tévében, és mint a számból kiderül, *** Matt Damont. A videóban egy perc után kezdődik egy klip, azt kell nézni, és a lényeg, hogy az egészet abban a hotelben forgatták, ahol voltunk. Senkit ne zavarjon a Hollywood felirat, mert az hülyeség, ez a hotel Miami Beachen van. Kicsit fura humorérzéke van ezeknek az amerikaiaknak, mert ezzel a klippel még díjakat is nyertek. Akkor hát jöjjön a klip:



(Kis magyarázat: A csaj régóta a műsorvezetővel járt, és a klip arról szól, hogy most bevallja, hogy Matt Damonnal ***. Ez persze csak vicc. A háttérben a műsorvezető és Matt Damon egy régóta tartó "konfliktusa" áll, akivel jelenetet rendeztek egy korábbi adásban.)

És hogy tényleg ott voltunk, lássátok:



3 megjegyzés:

Unknown írta...

Hihi, milyen érzés, hogy lehet, hogy abban az ágyban aludtatok, amelyikben Matt Damon és Sarah Silverman ... párnacsatáztak? :)

Unknown írta...

Szívmelengető érzés.

De vajon ők mit érezhetnek, hogy olyan menő helyre is beengedték őket, ami még nekünk is megfelelt?

Olgi írta...

Nekem aztán fel nem tűnt volna, ha ezzel a csajjal utazok együtt a liftben.
((Matt Damon - na ő feltűnt volna:))