Április


Április elseje itt is a bolondok, viccelődés napja, az azonban nekünk sokkal fontosabb, hogy Lola másfél éves lett. Ez alkalomból szövegelés helyett - úgyis csak mindenféle okosságról és ügyességről írnék - két friss videót csatolok nektek.

Bár Lola kedvenc olvasmánya mostanában egy Avon-katalógus, egyhuzamban 15 percig is lapozgatja, az én könyvemből is "olvas" néha kicsit:



A következőn pedig dobol, valamint zenére tapsol, táncol:



Nektek melyik tetszik?

5 megjegyzés:

Szonja írta...

Sziasztok! Nehéz eldönteni, melyik tetszik jobban. Egyik jobb mint a másik!Jót szórakoztam, köszi!
Sok puszi a mesemondó és táncoló-doboló művésznőnek!no meg persze a szüleinek is! Szonja

morcs írta...

Boldog másfél éves szülinapot, Lola!
Nemsokára találkozunk!
Minden videó tetszik, főleg ha Lola a főszereplő.
Mari-nagyi

Timi írta...

Na, majd ha hazajöttök, akkor egyeztethetik Csabival az olvasmányélményeket. Bár Csabi inkább Gombóc cica és Tappancs kutya könyveket cincálja.
De a táncolós is nagyon jó!

soundria írta...

1ertelmuen a masodik. :] gyerek maris lokoto...marmint addig porog korbe, mig jol el nem szedul. Berci is csinalta ezt. Babadrog. :))

ui: mint fotos-videos javaslom, hogy a felveteleknel a lencse legyen Lola szammagassagaban (vagy alatta), mert sokkal hangulatosabb kepeket eredmenyez, ha a baba latoszogebol keszul a felvetel, mintha "felnott"bol.

Olgi írta...

Kösz az ötletet, majd próbálgatom, hátha egyszer majd "engedi". Most ugyanis az van, hogy ha meglátja a fényképezőt, akkor az mindent visz: meg kell fognia azonnal, ami azt jelenti, hogy a korábbi cselekedetekkel felhagy. Szóval készülhetsz, mert majd küldjük hozzád továbbképzésre.