Próba


Megláttam egy blogon ezt a slideshow-t, vagy ahogy ők hívják, slowslide-ot, és azonnal tudtam, hogy ki kell próbálnom. A keretért mindenkitől elnézést kérek, vibrálót nem mertem, mert szemrontó, keret nélkül is próbáltam, de úgy semmi izgi, ezért aztán most ez a giccsparádés lett. De a slideshow tök jó, nem? Rengeteg dolog történt az elmúlt napokban, pl. minden nap voltak vendégeink, jól el is fáradtunk. Ízelítőül tehát a csodált formátumban pár fotó:




Persze Loláról is tudok írni. Már csak naponta ötször eszik, mint például az ovisok. Éjszakánként egyre hosszabbakat alszik, rendes gyerek. Már sokféle szilárd kaját eszik, és hatalmas mennyiségeket. A menüit nem írom le, mert vannak benne elég bizarrak, dehát szerinte még a zöldségek sokkal finomabbak gyümölccsel, mint magukban. És végre a héten leadtuk a voksunkat egy menő új esernyőkocsi mellett is.

Na, várom a kritikákat a keretről...

9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem a keret egy kicsit csicsás, de ami benne van az csodálatos->LOLO :).
A kerethez visszatérve szerintem nem rossz...

Üdv.: Pálma

Kata írta...

Egy 7 honapos kislanyhoz mar egeszen passzol a szivecske. 2-3 ev mulva meg ugyse tudod majd levakarni rola a rozsaszin cuccokat, mikor elkezd onalloan oltozkodni. :)

Timi írta...

Örömmel látom, hogy Csabi is bekerült a szlájdsóba :) Maj' ha egyszer mi is csinálunk albumot, akkor rakhatunk fel lolás képet?
A keretről én inkább semmit nem mondok. Fiús anyaként úgysem értek hozzá :)

Olgi írta...

Orulok, hogy megfelelo komolysaggal vette mindenki a lapot!
Gondolom, ezt a rozsaszin preferenciat mi, felnottek plantaljuk be a gyerekekbe. Mar most csomo ilyen cucca van! Es mi, hogy valamikortol onalloan is fog oltozkodni? Tenyleg... :)
Csabi is bekerult, naná! Meg sem kerdeztelek... Persze, rakhattok fel Lolas kepet, bar a fotoink 98%-nak copyright-ja Gyuszkonal van, nem nalam. Mondjuk amiket odaadtunk, az mar aztan a tietek! :)

Kata írta...

Es mi, hogy valamikortol onalloan is fog oltozkodni? Tenyleg... :)

Aztan meglatod mit kapsz, ha nem az az aktualis heten kedvenc szoknyajat tetted be valtoruhanak, amibe az oviban/buliban/jatszohazban atoltozhet! :)

By the way milyen lesz az uj babakocsi?

Olgi írta...

Egy csodaszep es csudajo es csudaritka Cybex Onyx-ot vettunk. :)

Pálma írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Tok jo ez a slideshow. Olyanok a kepek, mintha terhatasuak lennenek. :)
Soundria

Olgi írta...

Soundria, te tenyleg elfelejtetted a jelszavad! (Nem szemrehanyas, velem is elofordult mar.)