A második érdekesség, folytatás


Olgi előző bejegyzésére késve reagálva szeretném közzétenni a Lola mutatványairól szóló képi beszámolót. Késésem oka, hogy egy videót meg kellett vágni, letömöröteni, feltölteni, és mindezek előtt vagy tucatszor megnézni. Még arra szeretném felhívni a közönség figyelmét, hogy jobboldalt van egy link a fotóalbumunkra a többi fotóval, illetve ide vagy a youtube mezőre kattintva el lehet jutni a régebbi videókhoz is. Jó szórakozást, bár ezt a párszáz pixeles mini-videót elnézve, élőben volt az igazi, és nem akartunk hinni a szemünknek, hogy Lola miket tud hirtelen. Ja! A picasa-n van még másik fotó is, közte majdnem konnektorbanyúlós!



Na, ez pedig a videó, amin támaszkodva feláll (ma kezdte), mászik egyenesen előre (tegnap óta), cézárosan féloldalt ül (egy hete), és mindenféle más is csinál (régóta). És képzeljétek el, ahogy bejövünk a szobába, és Lola éppen így támaszkodik az ágya korlátján, felügyelet nélkül. Na ezért emeltük feljebb a korlátot, pontosabban lejjebb a matracot. Hát akkor idesüss:



3 megjegyzés:

Mari írta...

Lola, nagyon ügyes baba vagy!
Igazán nagy örömet szereztél nekünk a 8 hónapos szülinapodra!
Mari-nagyiék

Timi írta...

Mi már pár hete leengedtünk Csabinak egy szintet, a mostaninál állva hónalj alatt megy a korlát, így még nem tűnik veszélyesnek. De szerintem hamarosan leengedünk még egy szintet, csak akkor meg nem fogja felérni a rács tetejét, hogy felhúzódzkodjon. Dilemma...

Az tök jó, hogy a babáink így egyszerre ügyesednek :)

Unknown írta...

Rengeteget fejlődött Lola az elmúlt 4 hét alatt!!! Gratulálok Nektek! Most jön majd az, hogy feláll még a ruhaszárító mellett is a ruhákba kapaszkodva, meg a függönyökbe, hogy majd' lerántja őket a karnissal együtt:-) Aztán lépeget oldalazva, és végül átkapszkodik (ha eléri) egy másik alkalmatossághoz.
Timinek (így ismeretlenül egy jó tanács, ha elfogadja): lehet nyugodtan lent a matrac, a rácsokba kapaszkodva is megtanul felállni a pici. Máté fiunk (okt.11.) legalábbis nagyon hamar rájött:-)
Puszi és jó pakolászást a hátralévő napra, vigyázzatok magatokra, és minél előbb jelentkezzetek be, ha megérkeztetek! Jó utazást!