A második érdekesség


Továbbra is pakolunk, be a dobozokba. De történnek olyan dolgok, amik miatt legalább időlegesen változik a terv. Ilyen volt az, hogy Lola elkezdett mászni.
Pár napja már megy néhány ütemet, na de ma aztán beindult. Eddig voltak nála valamiféle fizikai korlátnak tűnő apróságok, mint pl. a messzebb lévő szőnyeg vagy az asztal lába. De most már nincs semmi ilyesmi, Lola ma már az erkélyajtótól indulva a konyhába is benézett négykézláb-útján, és az ágyneműnk hepehupáit is meghódította.
Mondanom sem kell, hogy tökéletesen szemmagasságba esik neki pár konnektor, ezek kapásból felkeltették a figyelmét. Mivel pár európai konnektor-biztonságidugót már elsuvasztottunk a "bőröndbe bepakolandó" dobozba, most elkezdtünk ebből mindenféle eredeti célt meghazudtolva kifelé pakolni.
Az is ma történt, hogy az ebéd utáni alvás előtt a kiságyban Lola függőleges testhelyzetben kapaszkodott szilárdan az ágy szélébe, igaz, még térdelve. Gyuszkó szokásához híven elég határozottan mondogatta hetek óta, hogy amíg elutazunk biztos jó lesz így a legfelsőben az ágy, ma végre beadta a derekát. Ezért pakolás közben, mini-kipakolás után szereltünk is egy kicsit, a kiságy már egy fokozattal lejjebb. Most folyik élesben a tesztelés.
Tudja azt az ember, hogy fog egyszer mosolyogni, fogni, mozogni, beszélni stb. a gyereke, de amikor ezek valójában megtörténnek, mégis csak olyan más.
Na, mit kértek az attrakciókról, fotót vagy videót?

3 megjegyzés:

Pálma írta...

Nekem mindegy, hogy fotó vagy vide, de ha válsztani kell akkor mindkettőt!!!!:)

Zsuzska írta...

Csatlakozom Pálmához! Mindkettőt! :)
Hihi, ez mégjobb érdekesség :D

Olgi írta...

Jol van, jol van, Gyuszkot mar izzitottam.