Luxusszállóban


Köszönjük játékosaink tippjeit, rejtvényünk megfejtése tényleg Florida. Leszálltunk a repcsivel Miamiban, és bevonultunk egy ötcsillagos szállodába a legmenőbb környéken, South Beachen. Hogy hogy kell a szokásos ár töredékéért abban a csúcsdesign szállodában óceánra néző szobát foglalni, ahol Madonna is tulajdonosa volt az étteremnek, és Bentley áll a kapuban, arról kérdezzétek Gyuszkót. Neki sikerült. :)

Persze itt az all inclusive fogalom ismeretlen, a horror szobaárban semmi nincs benne, hanem szeretnek minden apró szolgáltatásért még újabb sorokat levonogatni a vendégek hitelkártyájáról. Mi is csak találgatjuk, hogy mi lehetett a szobaáron felül további 22 dollár, vajon az, hogy kinyitottam egyszer a hűtő ajtaját, vagy hogy kimentünk a hátsó kapun a strandra? Mindegy is, mert egyrészt király volt, másrészt meg tökre örülünk, hogy csak egy ilyen tételre tartottak minket érdemesnek. Nézegessétek ti is a Miamiban készült fotóinkat!



5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Helyesek a szobalányok, de a szöszi kicsit jobban is kihúzhatná magát :)

Névtelen írta...

Sziasztok!
Nagyon jók a képek. Külösen a Gump-os poénok tetszenek. (szeretem azt a filmet nagyon.)
Furcsa lehetett újra a -15 fok utána.
Puszi
maki

Olgi írta...

Innen bentről főleg tudatilag zavar a 40 Celsius difi, konkrétabban pedig akkor, ha valami kifogy a hűtőből. Meg akkor, ha sétálni szeretnénk, de ez gyakorlatilag szóba sem jön.

Névtelen írta...

Igazán jól kitaláltátok a házassági évfurdulótok méltó megünneplését! Nagyon jók a fotók, különösen a fehér 350Z :-)
További jó nyaralást!

Szonja

Olgi írta...

Aha, annál eszünkbe jutottál :)