Őz


Na végre sikerült őzet keríteni, ha már beígértem. Íme:



Ilyen állatok vannak nálunk: őz, mókus, csipendél, nyuszi. Kacsát csak máshol láttunk, a kampuszon és a tónál. (A képen látható őz és nyuszi mai fotó itt a házunk környékén, a másik két rágcsáló pedig tegnap a kampuszon volt, de azok itt a házunk mellett is vannak.)



Konkrétan ez az őzészlelés a patak mellett, a lila nyílnál történt, nyuszit pedig most a zöld nyílnál láttunk. Mi a narancssárga nyíllal jelölt házban lakunk. Mókus és csíkosmókus bárhol előfordulhat és elő is fordul, ennek megfelelően hermetikusan záródó postaládák vannak felszerelve.



3 megjegyzés:

Zsuzska írta...

köszönöm!!!! :)

hihi a postaládás megjegyzés tetszik ;)

Timi írta...

Te jó ég! Komolyan mondom, én ilyen helyen szeretnék élni!
Igaz, nálunk is van madárcsicsergés, egy fészekalja veréb is beköltözött a konyhai szellőzőnkbe (a konyhába nem tudnak bejönni, mert azt régebben a hideg miatt lezártuk), az ablakon kinézve látszik, ahogy a szülők ki-be röpködnek a rácson. Ja, és egy nemsikerült petrezselyem-termesztés körül most nagy mennyiségű muslica van. De hát ez nem az igazi, hiába élővilág...
Szóval most irigykedem rátok, nagyon!

Olgi írta...

Tenyleg nagy élmény ilyen természetközeli helyen lakni, főleg Lolával. Azért ez az amerikai nagyvárosokban nem így lenne.
Vannak még pillangók meg madarak is!