Ikertalálkozó


Gyakran megesik, hogy az emberek elsütik a szokásos frázisokat: "majd fussunk össze"/"majd dumáljunk", aztán a megvalósítás várat magára.

Így történt ez a legutóbbi pocakos időszakomban a kórházban megismert csajokkal is. Volt, akivel csak napokon, volt, akivel hosszú heteken át éltünk összezárva. Együtt vadásztuk a szabad CTG gépeket, vártuk a viziteket, együtt álltunk sorba vérvételért, ebédért, végighallgattuk a másik számtalan telefonbeszélgetését, fájdalmát, örömét, betéve ismertük a másik látogatóit, kedvenc színét, tusfürdőjét.

Összefonódott a sorsunk tavaly ősszel, egy közös cél miatt: mindannyian azt az ismeretlent vártuk és vágytuk, hogy egyszer csak betoljanak az ágyunk mellé két egészséges újszülöttet (jaa, egyikőnknél a szám háromra módosítva!), és a lehetőségekhez mérve minél hamarabb hazajussunk mi is és a babák is.

Jó, hogy ott voltunk a Sotén, örülök, hogy pont ők voltak ott, és irtó szuper, hogy mindannyiunknak hiba nélkül megvalósult a fent említett cél.

Most már nem csak mi ismerjük egymást, hanem az ikreinket is összehoztuk. Kisebb feltűnést keltettünk a parkban, dehát ez van, mi már mindannyian tudjuk, hogy színes, izgi és szép az élet ikrekkel.



6 megjegyzés:

soundria írta...

:D óriási

Olgi írta...

Kösz! A többieknek is tetszett az ötlet, mert mindenki eljött! Még a végén máskor is lesz ilyen, legfeljebb a kölköket egyre nehezebb lesz begyűjteni a közös fotóra :)

Ditke írta...

Ez tök jó, akkor kb. mindenkinek egyforma korúak a gyerkőcei? Azért a 2 év múlva esedékes találkozó képe érdekelne :))
Ha sikerül júliusban mi is beszállnánk egybe. Tudod, "majd összefutunk"... :D

Olgi írta...

Igen, a bejegyzésben szereplő ikrek mind egy hat hetes intervellumban születtek, tavaly szept.-nov. során.

És igen, gyertek!

Névtelen írta...

Szió, Mikor voltál a SOTE-n? És az I vagy a II? Hogy -hogy nem találkoztunk?? Én szept 21-Okt 05 között feküdtem benn...na nem ikrekkel...csak solobabóval :-))

Szépek a gyerekeid, gratula hozzájuk :-))

Üdv
Patty

Olgi írta...

Szia! Huhh, eddig nem vettem észre a kérdést...

Szept. 13-tól 5 hetet voltunk a SOTE I-en. Ha te is ott, biztos láttuk egymást!

Köszi a gratulációt, nagyon büszke vagyok rájuk!