KütyüM


Van nekünk sok kütyünk, de valahogy legtöbbjüket mégis főleg Gyuszkó szokta kez(el)é(s)be venni. Na de mostantól nekem is van saját nyomokodási fennhatóság alá tartozó kütyüm!

Tatararárará:



Lehet rajta sokat olvasni, ülni, meg még egy-két dolgot, amikkel kapcsolatban a tesztüzem folyik.

Köszönöm az ötletet és az ajándékot is!

Ui: És ha valaki megmondja, hogy most épp mit olvasok, alkalomadtán megnyomhat rajta 1-2 gombot, vagy gyorsan lekottázhat bele egy dalt. Ha olyan kedvem lesz legalábbis.

5 megjegyzés:

Ditke írta...

Tipp: André Agassi: Open ?

kottázásra jobb ha nem vállalkozom :)

De amúgy én is régen szeretnék már egy ilyet, de eltettem arra a karácsonyi listámra amikor már nem kell tanulnom hanem "csak úgy" a magam szórakoztatására olvasgathatok :)

Olgi írta...

Köszönjük tippjét, Ön nyert! Úgyhogy már csak a randit kell összehozni, az sem baj, ha addig már a sajátodat is nyomogatod...

Amugy technikailag fekete-fehérben ábrákkal díszített szakmai könyveket, cikkeket is lehet rajta olvasni, ha elérhetőek. Garantáltan könnyebb, mint 1-1 könyved :).

Ditke írta...

Köszönöm a nyereményt és a lehetőséget, remélem nem évül el és egyszer még nyomogathatom :)
A könnyebbséget tekintve tuti igazad van :-)
Egy kifogásom van még ezekkel a kütyükkel: nincs szaguk:-) Tudom, hogy röhejesen hangzik, de én ha veszek egy új könyvet úgy szeretem szagolgatni! Igaz, ma már némelyik kifejezetten büdös, nem tudom milyen technikával készítik. De régen még olyan jó "könyvszaga" volt egy könyvnek...
Na most ezt jól megaszondtam :)

soundria írta...

Ezeket néztétek?
http://ebook-reader-review.toptenreviews.com/index.html
Ezek szt E-ink a kijelző! :)

Unknown írta...

Ez az eink zseniális találmány!

Néztünk sokfélét, mert óriási választék van könyvolvasóból. Talán a legjobb áttekintés itt van: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_e-book_readers , ahol az is látszik, hogy ennek van holtversenyben a legnagnagyobb felbontása. Sokat jelent, mert több betű fér el egy oldalon. És mellesleg nagy a kontrasztarány, azaz nem homályos szürke képet ad, hanem jól elválik a fekete és a fehér, és a köztes szürke árnyalatok.